Jag är en stor bäbis – Kanske dags att växa upp snart?

Att tillhöra den skara som har vuxit upp med NES är någonting jag är väldigt glad över, det har varit väldigt häftigt att få hur utvecklingen har gått framåt och jag har haft glädjen att äga alla dessa konsoler som de  har släppt.

Nu är det dags igen, 30 Novembers släpps Wii U som är uppförljaren till WII som kom 2006. Ser väldigt mycket fram emot detta, inte enbart för att jag är en utav dem som gillar att spela utan även för att man kan göra mycket mera än bara spela.

Att kunna rita och även kunna styra och ställa lite i tvn är spännande. Det som är viktigast är att man inte enbart sitter stilla och spelar, nu behöver man röra sig precis som med WII.

Anledningen till att jag skriver om detta är för att jag tror det finns stora fördelar för gamers med denna konsol, många som spelar sitter helt stilla och använder bara sina fingrar, nu kommer du att behöva röra dig på ett helt annat sätt för att få kontroll och då behöver du även nyttja din hjärna på ett annat sätt.

Att utveckla någonting till det bättre är vanligt och alla tillverkare utav vad det än må vara är ju måna om att förbättra, nu i dagens samhälle där fetma är en stor bov är detta väldigt nyttigt.

Jag minns när WII släpptes och en person gick ner 20 kg genom att spela. Givetvis är det bättre på alla sätt och vis om du tränar och äter allsidigt istället för att sitta framför tvn hela tiden, men om du ändå sitter och leker gör det då på ett sätt som kan utbilda och även vara nyttigare för dig.

Jag kan säga såhär, Zelda ser jag fram emot väldigt mycket. Hur är det med dig? Är du en gamer?