LCHF kickstart – Mitt nya liv börjar nu

Det är dags nu, kan inte skjuta på detta mer nu för då blir det inget annat än ett mål som aldrig kommer att infrias. Jag har allt för många gånger bara drömt, nu vill jag leva och om jag ska kunna må bra i kroppen i framtiden finns det inga andra möjligheter än att börja nu, inte sen.

Måndag är en mycket lämplig dag för detta, inga ursäkter finns. Sedan är tanken att jag ska börja gymma igen, har haft en svacka även inom träningen. Kan dock inte börja träna på gym innan jag har varit hos sjukgymnasten för mina ben, den 4é Dec ska jag dit och sen är det bara att köra på, hoppas jag.

Jag behöver alla tips och förslag gällande LCHF, dela gärna med dig utav dina kunskaper. Vet du något om LCHF och träning får du gärna ge dina tankar även om det. Recept på den mat som vi kommer att äta är något som jag kan lägga ut här ifall någon är intresserad.

Jag har hört om personer med ADHD och annan NPF som har fått en betydlig minskning utav symptomen efter en LCHF diet och just därför är det optimalt att jag provar, för om mina tics kan minska då gör det ju verkligen inget.

Nu är det dags – Dagen är här.