Några dagar med fokus på medicinering – vad är dina erfarenheter?

En mängd olika mediciner har blivit utprovade utav massvis med olika människor. Många får en positiv reaktion på dem medan andra får en negativ. Jag tänkte försöka skriva lite om mediciner och mina erfarenheter utav dem, inte för att glorifiera medicin utan mer för att få fram vikten av att rätt diagnos måste bli satt för att medicinens effekten ska bli bra.

Några utav de punkter jag kommer ta upp är:

  • Det är inte pinsamt att äta medicin.
  • Du är inte svag för att du äter en medicin.
  • Du blir inte ”frisk” utav ett piller.
  • Hur du lättast ska undvika problem.

Dela gärna med dig utav dina erfarenheter utav medicinering. Gärna inom de områden jag skriver om här, annars blir det allt för brett.

Jag vill inte att det ska bli en massa negativa kommentarer utav detta heller, om du väljer att kommentera dina erfarenheter ber jag dig att inte komma med angrepp mot någon som inte delar din uppfattning.

Diskutera gärna, men på ett ”moget” sätt – Det blir mycket enklare då.