Nu är det snart dags för Fredagsmys

En dag som alltid var viktig för mig när jag var ett barn är ju denna heliga Fredag. Inget speciellt unikt med att gilla början på ett par dagar utav sena kvällar med extra mycket lek eller vad man nu håller på med under helgen.

Ikväll är tanken att jag ska överraska min dotter med massa godis, hon har varit en riktig ängel hela veckan och då måste man uppmuntra lite extra tycker jag. Godis för min lilla tjej är inte alltid socker, hon tycker nämligen väldigt mycket om tomater.

Jag är lite nyfiken på vad du brukar ha när det är dags för Fredagsmys, är du en sådan som njuter lite extra utav en kall go, ehh Pepsi eller kanske något annat?

Vi har som tradition att ha en ”biokväll” på Fredagar eller ibland Lördag om tiden inte räcker till. Kanske blir att kolla Bolt eller något annat roligt, jag klarar det mesta bara jag slipper se Barbapappa eller Teletubbies.

När jag kom hem ifrån jobbet för ett par dagar sedan möttes jag utav denna söta tjej. Att få se sin dotter utklädd med en bandtröja av mitt favoritband Stryper och en jeansväst som det står Iron Maiden på ryggen, då kan man inte annat än att bli rejält stolt.

Kanske blir en hårdocksbio istället för Bortspolad!

Hur man än vrider och vänder på det kommer denna Fredag att bli magisk, för med min underbara familj kan det inte bli annat!