Nu börjar jag se ut som en robot, ena armen iallafall

Redan efter en timma på jobbet idag kände jag hur paniken var lite extra aggressiv då jag inte satt ner någonting alls på hela passet( förutom under lunch och frukost), handen värkte precis som vanligt men kände det positiva med att den svullnar då jag skulle till primärvården och ”visa upp mig”.

Efter ca en halvtimma med samtal och genomklämning utav handen fick jag en skena som jag ska använda under passen på jobbet, den är till för att stabilisera upp handleden och även för att påminna mig lite extra om att jag måste vara försiktig.

Det som känns lite knepigt just nu är att handen blir stel, det är ingenting konstigt med det med tanke på att jag faktiskt har en skena för att stabilisera rörelsen i handleden.

Tydligen är jag stark

Förutom att min hand klämdes på och att det pratades en del fick jag göra ett styrketest. Detta test innebar att jag skulle klämma ihop ett handtag med full styrka i 10 sekunder.

Arbetsterapeuten berättade att hon själv får ett resultat på 100 vad det nu innebär. Själv fick jag 540 på ena handen och 550 på den andra. Det kändes bra när jag fick höra att jag var stark.

Det som grämer mig lite i efterhand är att jag hade mer att ge, men huvudsaken är att jag fick reda på att ingen styrka är förlorad i handen.

Jag är kallad till sjukgymnasten den 4é vilket jag ser fram emot, äntligen kan jag få veta hur jag ska gå till väga med mina ben. Slutsats, dagen har varit ganska bra trots jobbiga ben.

Nu bär det av till citygross för lite tömning utav plånbok.