Plågsamma minnen – Hur ska man hantera dem?

Jag tänker tillbaka några år i tiden, just nu är det åren mellan 15-22 eller runt det. Otroligt jobbiga år för mig, det hände riktigt mycket negativa saker under de åren. Jag vet att mycket utav det som hände då skulle lätt ha förhindrat att livet skulle fortsatt.

De plågsamma saker som hänt vill jag inte gå in på för det är ännu jobbigare att se dem i skrift än att ”bara” tänka tankarna vilket är smärtsamt nog. Min undran är bara hur ska man gå tillväga med att glömma dem eller ett smidigt sätt att kunna gå vidare.

Hur gör du när något är jobbig?

Idag vaknade jag utav vissa tankar, lyckas inte släppa dem även när sömnen är ett minne blott. Jag söker efter tips på att lära sig hantera saker och ting som är plågsamt. Det är nu du kommer in i bilden.

Hur gör du när för att hantera smärtsamma minnen? Inget jag har provat hittills har fungerat, desperationen växer.

Skriv gärna dina tips.