Slutkörd – En bra avslutning på fredagen

Någonting som är väldigt sällsynt har inträffat, min hjärna går på lågvarv. Vet inte riktigt vad det beror på, kan vara att vi har haft en relativt hektisk vecka på jobbet eller helt enkelt att man ibland är mer slutkörd vissa perioder än andra.

Att känna lugnet är en riktigt skön känsla, händer som sagt inte ofta och då försöker jag ta till vara på dessa tillfällen och bara insupa känslan av att inte vara stressad.

Händelserik vecka framför mig

Nästkommande vecka kommer bli intressant, jag börjar då min kurs. Jag är skyddsombud på min arbetsplats och behöver en utbildning som ger mig den kompetens som behövs. Kanske ingenting speciellt för många men när det gäller mig känns detta oerhört stort och jag känner en enorm tacksamhet till att jag har fått detta förtroendeuppdrag.

Tips för Lördagens humordos

Filmen Ted, helt klart sevärd. Både min sambo och jag skrattade oss toanödiga vid mer än ett tillfälle.

Imorgon används ingen väckarklocka

Jag ska få sova ut. har många saker att gå igenom. Fick en förfrågan igår som kanske är värd att ägna en tanke åt. Men det gäller morgondagen, nu är det sömn som ligger först på att göra listan.

God natt.