Alltid lika kul att se sitt glada ansikte i tidningen – Bildbevis, jag har varit i samma rum som en kamera

Som jag skrivit tidigare gick jag på en kurs där jag inte var speciellt pratglad. En utav dagarna var en ifrån facktidningen där och gjorde en liten intervju med vissa utav oss. Inte mig då jag inte sa något annat än mitt namn till honom när han frågade.

Det togs även lite bilder, igår när jag öppnade tidningen fick jag se en utav bilderna där jag faktiskt finns med. När jag skrev om kursen nämnde jag att min stol inte var framme vid bordet som de andras var, det ser man lite på denna bilden.

Det ser kanske inte ut att vara speciellt mycket min stol står ut ifrån bordet vilket faktiskt stämmer. Det var inte mera än detta som krävdes för att jag skulle känna lite mera trygghet i rummet.

Små detaljer gör stor skillnad

Jag har flera gånger skrivit om att man måste hitta sin egna lilla väg för att ta sig förbi hinder. För mig passar det perfekt när ingen finns bakom eller jämte mig. Helst vill jag ha lite frihet framför ansiktet med, men det är inget ovanligt för hur många tycker om att stå och näsfäktas med främlingar?

 Hur gör du för att ta dig förbi stressiga situationer? Är du som jag som behöver lite space runtomkring eller har du andra knep?