Ångesten inför morgondagen börjar komma krypande

Nu börjas det, magknipet och den knepiga pulsen tillsammans med den olustiga känslan på insidan. Ångesten börjar nu sakta men säkert sätta tänderna i mig vilket jag inte ser fram emot.

Morgondagens fortsättning på kursen går över 2 dagar och sedan är jag klar, det ser jag fram emot men just nu börjar det bli lite väl laddat.

De tre dagar som redan är avklarade var inga problem, förutom kommunikationen med de andra som inte existerade, jag sa inte många ord alls vilket är väldigt ovanligt för att vara moi.

Mina arbetskamrater har väldigt svårt att förstå att jag var tyst, det händer aldrig.

Ångesten inför morgondagen börjar komma krypande

Sakta men säkert kommer den och attackerar mig. Denna gången är jag förberedd på vad som hända skall och tänker inte låta mig slås ner till marken, jag vill övervinna detta. Tänk om jag kommer lyckas ta en kopp kaffe imorgon, det vore helt otroligt skönt.

Jag är otroligt glad över hur bra det fungerade under julbordet i fredags, nästan som att jag är på väg uppåt men då brukar det vända och magplasket brukar bli hårdare och hårdare.

Har du något tips hur hur du gör vid pressade situationer där social fobi är inblandad? Dela väldigt gärna med dig – Det är nämligen dags att övervinna detta en gång för alla.