Hjärnan på högvarv, kroppen i uppförsbacke

Många järn i elden, känner du igen dig i det? Många har en tendens att ta för sig lite väl mycket när smörgåsbordet av attraktiva projekt ligger där, det ena ser smaskigare ut än det andra. Vad ska jag välja? Jag tar allt.

Det är alltid väldigt lätt att ta för sig men mycket svårare att äta upp. Detta är ett utav de momenten som gör att det hela kan bli farligt för hälsan.

Skit dig inte i näven

Som vanligt bjuder jag lite extra på mig själv och tänker dela med mig av en liten detalj som många av mina ADHD-syskon delar med mig. Vi jobbar bäst i kaos.

Julruschen på jobbet är lite halvhektisk och det finns en del att göra, känns väldigt bra tycker jag. När arbetspasset är avklarat och hemgången hägrar är dock kroppen lite mera slutkörd än vad den brukar vara, vad beror detta på?

Jag har en del projekt vid sidan av

Tack och lov håller jag mig på hemmaplan med mina projekt för tillfället, för ett par år sedan var det mera vanligt att jag var ute på vift och tog hand om diverse saker. Nu handlar det om webbprojekt vilket är otroligt roligt men väldigt påfrestande då jag är en ljudkänslig person som har en pratglad sambo, en väldigt pratglad 5-åring och två unghundar.

Detta gör att mina projekt inte går att sätta igång med förren senare på kvällen vilket påverkar sömnen då jag inte enbart jobbar på internet utan även väldigt mycket i huvudet. Hur ska man hitta balansen i allt detta?

Allt jag vet är att mina favoriträtter är många och att en smakbit av dem alla vid många tillfällen är något som jag inte vill gå miste om.

Hur är det för dig?