Jag har haft ett underskott av tid, efter Julruschen borde det vända

Det finns enbart 24 timmar per dygn, ibland känns det som att man kanske borde uppgradera dygnen till 48h, då hinner man vila lite extra och även lägga lite tid till de massiva projekt som man har för sig.

Jag har haft ett underskott av tid, efter Julruschen borde det vända

Efter Julen borde saker och ting vända och alla de riktigt häftiga saker som jag håller på och skriver om borde bli redo att publicera. Läser en del och har även en mängd intressanta ADHD-relaterade inlägg på väg.

Uppesittarkväll med nitlotter – jag är nog inte ensam om detta

En gång per år spelar jag Bingolotto, skäms lite för det eftersom jag tycker att det är otroligt tråkigt. Men en gång per år känns det ändå ganska bra att sitta och spela, lyssna på julmusik och även knapra i sig lite godis i förebyggande syfte inför Julafton vilket brukar innebära magknip bortåt kvällen.

Nu sitter jag här med min nitlott, och börjar bli lite trött och känner en besvikelse över glöggen som inte var någon höjdare. Ser verkligen fram emot morgondagen, är lite orolig att de presenter jag har införskaffat inte kommer uppskattas men det är ett problem som de allra flesta känner, tror jag i alla fall.

Spelar du på uppesittarkvällen och isåfall, brukar du vinna?