Julbord och social fobi – Spänningen stiger

Nu är jag faktiskt laddad, efter en relativt intensiv vecka på jobbet är det nu dags för belöningen. Julbord. Det enda som kanske är lite jobbigt med detta är att känslan av oro och magknip infinner sig. Nu är fördelen att vi ska träffas hemma hos chefen ett par timmar innan och ladda.

Social fobi är något som man måste utsätta sig för om man vill övervinna den och efter veckan jag hade på kursen känner jag att det vore på sin plats med att kanske lyckas lite bättre med det sociala.

Det har varit relativt hektiskt, både på jobb och hemma vilket nu har lugnat ner sig och friden har landat. Kan inte  förstå riktigt vad det är jag har gjort men det lär jag nog märka inom kort.

Julbord och social fobi – Spänningen stiger

Att lida utav social fobi är ingen höjdare men när styrkan finns där tillsammans med motivationen då känns det ibland som att man inte lider alls utan bara ”fungerar” – Hur kommer kvällen bli? Det återstår att se, jag kommer att vara där i vilket fall.