Många blickar blev det – Var min tröja verkligen så fin?

Det blev en tur till Gekås idag igen, försökte ta mig dit igår men väglaget var lite för utmanande. Har nog snart kommit i fas med mitt inhandlande utav klapparna och då är det bara inslagning kvar.

Många blickar blev det – Var min tröja verkligen så fin?

Jag försöker ha på mig denna tröjan väldigt ofta, det är en utav mina favoriter. ”Jag har tourettes inte koprolali” står det på den. Den mängd  blickar jag fick var lika underbart denna gång som alla andra.

Det som är roligt är ju då att alla ser den övre texten och blir nyfikna och saktar  in för att sedan läsa den undre texten utan att jag ska se det. Alltid lika roligt med de diskreta försöken.

Jag utav alla gånger denna tröjan varit på fått en enda fråga. Varför är folk rädda för att ställa en fråga egentligen? Jag att mitt buttra sätt kan ha en inverkan på detta. Har nämligen en tendens av att inte se speciellt trevlig ut i situationer där jag inte riktigt har full koll.

Använder du några speciella kläder vid de situationer där musten sugs ur kroppen lite extra?