Mobb hoppar på tjej i Göteborg – Vad håller folk på med egentligen?

Jag antar att de allra flesta vid detta laget har hört talas om ”Instagram attacken” mot minderåriga i Göteborg. Om du har missat kan du kolla in det på aftonbladet där det finns lite information om detta.

Jag tycker givetvis att det är otroligt dumt, elakt (och många andra ord som jag inte tänker skriva) då påhopp av denna grad inte är ok, speciellt när det handlar om minderåriga.

Är det ok att attackera den som la ut det på instagram?

Det är verkligen inte ok att hoppa på denna person som gjorde ett otroligt misstag. Ont föder ont och detta kommer inte bli bra om vi själva anser oss berättigade till att bli bödlar.

Vad händer om man istället för att åtgärda felen gör nya fel? Det kan inte bli bra då, låt polisen ta hand om detta, ingen du eller någon annan. Hur kränkta andra än har blivit utav detta som har hänt finns det ingen anledning till att attackera henne på detta sätt.

Mobb hoppar på tjej i Göteborg – Vad håller folk på med egentligen?

Det jag undrar är, varför gjorde hon det? Men egentligen finns det ingen anledning att ta reda på anledningen, det är bara att inse att ingen är fullkomlig och att alla gör misstag.

Våld löser inga problem och om man behandlar henne på detta sätt är man inte bättre själv.