Skäms en del men känner att jag borde berätta – Mynklo har varit i farten igen

Att leva som man lär är inte enkelt, det vet de allra flesta. Jag som alla andra är ganska klen inom vissa områden, mitt är Mynklo Martinsson.

För er som inte vet vem Mynklo Martinsson är kan jag enklast förklara att han är den som styr och ställer i mitt huvud, den negativa inre rösten som trycker ner och attackerar mig. När han sätter igång är det svårt att stå emot, med flera års träning har jag lärt mig att stå emot vissa saker som ”han säger till mig”, andra gånger totalflopp.

Jag äter inga mediciner längre

Detta kommer att låta dumt men min Mynklo fick mig att sluta äta dem, voxra och valdoxan är de mediciner som har fått mig att må bättre i några år men inte längre.

Problemet som följer är att jag har blivit otroligt låg, har tappat väldigt mycket utav den glädje och motivation som fanns inom mig innan. Vill verkligen få tillbaka den men det går inte att börja med medicinen igen. Den blockeringen som kommer hindrar mig helt och hållet, har ingen aning om det är min OCD eller Tourettes som förbjuder mig. Det enda jag vet är att något måste ske, vill inte bara sitta och glo hela tiden.

Vill väldigt gärna uträtta något och det blir svårt när munnen hänger vid knäna 100 gånger mer nu än för ett par månader sedan. Jag kämpar extra mycket varje dag just nu då min tålighet mot stress och ljud har blivit mycket sämre och även sömnen har blivit drabbad.

Jag vill bara få må bra, är det för mycket begärt? Har du något tips att ge mig?