Att denna enda detalj rubbar hela våran omgivning – Varför, varför?

Som du vet pågår stambyte i vårat badrum, detta tar sex veckor och nu är det fyra kvar. Under dessa två veckor har saker och ting blivit helt rubbat, har svårt att hitta kläder, matrutinerna har fått åt skogen, till och med veckohandlingen har blivit som bortblåst.

Att denna enda detalj rubbar hela våran omgivning – Varför, varför?

Helt galet egentligen, att detta som bara är en detalj i vårat liv flummar till allting. Jag var ändå relativt nöjd med hur saker och ting hade blivit, med matrutiner och liknande. När dessa sex veckor har gått, då känns det som att man kommer vara tillbaka på ruta ett igen, där ingenting fungerade alls. Det som man har fått kämpa med under flera flera år för att få in en hyfsad kontroll på.

Har du något tips att ge mig?

Jag börjar känna mig desperat, att få åka 2 mil bara för att gå på toaletten och göra boom boom känns jättelöjligt, men det finns ju inget annat fungerande alternativ om jag då inte vill störa mina vänner sent på kvällarna.

Jag måste få tillbaka strukturen på maten, tänk att kunna äta mer än en gång per dag. Det vore en sådan befrielse. Tack och lov är min familj inte lika rubbad som jag är, de har helt klart bättre struktur och rutin även under detta renoveringskaos. Om jag bara kunde få en liten del av deras tänkande, då skulle saker bli mycket lättare.

  • Mat – Bör ätas vid mer än ett tillfälle per dygn.
  • Kläder – Är man vuxen ska man inte behöva leta efter strumpor.
  • Sömn – Detta går inte att råda bot på, jag måste sova i soffan på veckodagarna. Det är mitt straff.

Har du tips att ge mig? Börjar känna mig pinsam.