Ett steg i rätt riktning – De svåraste momenten är dock kvar

Tänk att en toalett, eller rättare sagt bristen av en toalett kan orsaka denna mängd bekymmer. Offentliga toaletter är ingenting som någon egentligen älskar men vissa har lite större problem med att använda dem än andra.

Efter att ha suttit fast i Chicago i några timmar för mycket (när jag var fullproppad på mediciner och behövde gå på toaletten och utföra vissa saker minst 5 gånger per dag) märkte jag att det spelar ingen roll hur illa saker är. Det fungerar inte med att gå på offentliga toaletter.

De timmar jag satt fast gjorde otroligt ont och det tog ett bra tag innan jag återhämtade mig. Trodde att det skulle gå att jobba på för att någon gång kunna komma ifrån denna fobi, har ännu inte lyckats och undrar om det kommer att gå.

Fasar för magsjuka

Vad händer om vi åker på magsjuka nu när vi inte har någon toalett? Jag vet helt ärligt inte vad som skulle hända då. Tack och lov klarar min familj av toaletten i källaren bättre än vad jag gör.

Ett steg i rätt riktning – De svåraste momenten är dock kvar

Det svåraste momentet vet nog du nog vad det är. 5 1/2 vecka kvar, jag måste träna på detta. Vill verkligen lyckas.

Det som är stärkande i detta är vetskapen om att jag inte är ensam.