Hur fel kan man egentligen göra? – Jag var lite för trött idag

Efter 5 nätter av dålig sömn och 5 dagar utav toalett börjar mitt huvud flumma till det lite. 7 – 16 är min arbetstid, ganska bra tid. Idag skulle det hit en bunt elektriker och dra om all el i lägenheten, de skulle komma hit klockan sju.

Min sambo ställde klockan lite tidigare och gick upp, efter att ha vaknat själv drack jag en kopp kaffe och åkte sedan till jobbet efter den obligatoriska morgonborstningen utav tänderna som nu mera är i köket.

6:55 stämplade jag in och tog en liten tur till toaletten och tänkte köra ett morgonpass där, tog upp  mobilen för att spela lite wordfeud. Då upptäckte jag att klockan var 05:55.

Förvirringen var total

Var tvungen att skicka ett sms till Saga och fråga henne hur mycket klockan var. Det var inget misstag, 1 timma tidigare på jobbet. Att vara på plats vid den tiden när inga ordrar har ramlat in och mängden uppgifter var relativt begränsad kändes tacksamheten stor då jag fick en chans att börja pilla lite med ett projekt jag har på jobbet.

Nu är jag helt slutkörd, är väldigt glad över att klockan inte ringer speciellt tidigt imorgon. Nu ska det minsann sovas ut för jag är väldigt trött på mig själv just nu.