Illamående och magknip – Dagen har anlänt

Det har inte varit många timmars sömn, magen har varit i uppror. Mitt humör är dock på topp, förstår inte riktigt hur men det behöver jag inte göra huvudsaken är ändå att det finns en möjlighet att denna dagen kan bli bra.

Dagen har anlänt, snart kommer herr monster

Idag börjar badrumsrenoveringen, dag ett utav sammanlagt 6 veckor utan toalett/dusch. Fördelen är att vi kommer få en riktigt fin och fräsch toalett, nackdelen är tidsåtgången och toaletten/duschen i källaren.

En utav våra hundar är lite extra känslig mot ljud då hon är ny hos oss, det kommer bli en hel del skällande och möjligvis ett och annat morr. Men det är något bra, kan försöka använda detta som träning för att vänja henne.

Social fobi, nu finns inget alternativ

KBT är den ultimata lösningen när det handlar om social fobi, idag handlar det om att ta tjuren vid hornen. Men det kommer att gå bra.

Nu måste magen lugna ner sig lite bara, blir ingen höjdare att jobba annars.