Jag älskar den nya MAX reklamen – E-type gör mig hungrig

Jag vet inte om det beror på underskott utav näring i min arma kropp, bristen utav sömn eller kanske helt enkelt att jag gillar E-type som gör att jag just nu blev väldigt sugen på en hamburgare.

Många vet vem E-type är, den typen av musik han håller på med är inte riktigt min grej men jag har ändå sedan 100 år tillbaka gillat E-type, kan nog bero på att han verkar vara en filur som gillar att bjuda på sig själv och det gör faktiskt en hel del.

Jag älskar den nya MAX reklamen – E-type gör mig hungrig

Jag blir som de allra flesta påverkad utav reklam, Ica Stig är lite av en hjälte för mig. När jag för en stund sedan såg reklamen för Crunchy nacho på Max då skrattade jag faktiskt lite. Denna reklamfilm gjorde att jag imorgon kommer att ta en tur till en viss kedja och köpa mat, undrar ifall Martin är där. Vore väldigt häftigt, det lär ju inte ske. Men drömma kan man väl få göra?

Tänk att få höra ”Free like a flying demon” live när man tuggar hamburgare, det vore något.

Snart avslutas denna kvällen för mig, är väldigt trött. Veckan har tagit hårt på mig och min förkylning verkar gilla att bråka med mig. En helg av vila borde väl ändå göra susen?

Det enda jag kommer ägna mig åt är soffläge och ett desperat sökande efter vänner som vi kan åka hem till och låna toaletten av. Bara 4 veckor kvar av stambytet, snart har vi ett badrum igen.

Just det ja, en hamburgare lär det bli med.

God natt!