Jag stod upp för mig själv – Framsteg och god känsla i magen

Att betala normalpris för en nedsatt vara i en butik brukar vara något som händer mig relativt ofta, har väldigt svårt att säga att denna vara kostar 25:- och inte 30:- Brukar helt enkelt bara betala för att sedan surt knalla iväg ifrån affären och grämer mig sedan i flera dagar.

Om personen framför mig påpekar ett fel och får sina rabatt (eller vad man nu vill kalla det) fungerar det ändå inte för mig. Det brukar vara ansträngande nog att säga hej och tack.

Jag stod upp för mig själv – Framsteg och god känsla i magen

Jag köpte två familjepizzor för ett par dagar sedan, en 2 liters läsk ingår per familjepizza. När jag skulle betala sa jag att det inte fanns någon cola i kylen och bad om min gratisläsk.

”Det ingår ingen dricka” sa han till mig då, jo svarade jag. Det står i listan, öppnade listan och visade honom varpå han återigen sa att det inte ingår någon dricka. Denna gången frågade han mig vart det står, visade honom igen och då muttrade han fram någon svordom och gav mig mina flaskor.

Detta är en enorm seger, har inte en enda gång lyckats med detta. Jag hade rätt, visade det för honom och då kan han inte bli sur på mig, fast egentligen spelar det ingen roll om han blivit det. I listan stod det att läsk ingår och då ska den göra det.

Den känslan jag fick i magen av att traska ut ifrån pizzerian med maten och läsken var helt otrolig. Jag stod upp för mig själv, sa inte bara ok. Tummen upp säger jag bara.