Skum förkylning, allt går i slowmotion – Nästa vecka är det kört

Det började på det klassiska viset, feber och ett stänk frossa för att sedan gå över till en total utmattning där allt går i slowmotion. Om jag tar fler än 3 steg börjar svetten pärlas i pannan och jag ser allmänt pervers ut, speciellt då mina ögon har krympt och är totalt illröda.

Det enda som egentligen lockar (förutom att ligga i soffan och kolla på film) är mitt arbete, jag trivs med mina arbetskamrater (även de som är griniga) och mår väldigt bra av att vara där. Känns riktigt jobbigt dock, när man är ur form och det känns som att man inte gör någon nytta alls.

Nästa vecka är det kört

Det är badrumsrenovering som gäller med start måndag. 6 veckor kommer detta att ta. Inget rinnande vatten, ingen toalett eller dusch förutom vattenslangen de har satt upp i trapphuset.
När det blir dags för ett besök till ”rummet” kommer vi att få gå ner i källaren till ett rum som vi kommer dela med 7 lägenheter, där finns dusch och toalett. Jag och Saga har väldigt stora problem med sådana toaletter vilket innebär att detta kommer vara den ultimata KBTn för oss.

En dag kvar på jobbet, sen måste jag kurera mig under helgen. Vill ju vara frisk och kry, allt blir väldigt mycket enklare då.

Uppdatering om projekt

Jag har visat några utvalda personer ett par utav projekten och har även börjat testköra ett utav dem med ett relativt positivt resultat hittills vilket innebär att det snart är dags för det riktiga ”släppet”.

Jag ser verkligen fram emot detta. Nu är det MacGruber som gäller innan vi ska sova.