Stressad och irriterad – Just det ja, måndag kallas det

Detta är verkligen inte min dag, stressad och irriterad. Trött och grinig och allt där emellan, detta är en utav baksidorna med att ha problem med att gå ner i varv och få en god natts sömn.

Känns som att jag kommer repetera ett par ord jag skrev igår, ”bah humbug”.

Ångest och stress

Jag är inne i en period just nu där det strular rejält inom flera områden. Mat, sömn, motion, många järn i elden och för att smöra detta lite extra lever jag nu utan mina antidepressiva vilket har fått mig att sluta vara glad helt och hållet. Ångest och andra attacker kommer och slår mig i ansiktet flera gånger per dag, halsbrännan retas och illamåendet gör att jag funderar på graviditet.

Det sista går väl att stryka rätt snabbt, är dock lite uppblåst för tillfället men ”det jag har i magen är bara lite luft”.

Nu blir det soffläge och insupande utav en film, hoppas på en bättre natt och lite mindre kräksmak i munnen imorgon.