Tips för den tidsförvirrade – Mycket enklare än jag först trodde

I April förra året skrev jag ett inlägg som heter ”Hur ska man göra vad och hur länge?”, där beskrev jag svårigheter med att vet när man ska göra olika saker. Ett utav de områden som jag gick in på handlade om att borsta tänderna.

De allra flesta vet att man bör borsta tänderna ca 2 minuter

Hur länge är då två minuter? Ska man ha en timer som ringer när tiden har gått eller är det räkna sekunder som gäller? För mig har det alltid varit förvirrade med just detta då jag tenderar att drömma mig bort relativt ofta.

Att lösa detta problemet var något som jag väldigt gärna ville göra, nu är det gjort

Jag fick just en sådan i julklapp och kände mig lite skeptisk till en början men efter några dagars användande börja jag känna mig rätt nöjd. Efter två minuter ger den ifrån sig ett par extra vibrationer som då informerar om att två minuter har gått.

En annan fördel är att man känner sig riktigt fräsch i munnen efteråt och det är aldrig fel, speciellt inte för oss kaffedrickare som gärna avnjuter snus några gånger per dag.

Kolla in prisjakt, där har de listat var man kan hitta bäst pris på just denna modellen.

Är du som jag en tidsförvirrad individ? Skaffa dig en eltandborste då, jag är helnöjd och nu vet jag att jag borstar tillräckligt länge.