Vad beror denna spänningshuvudvärk och halsbränna på egentligen?

Spänningshuvudvärk och halsbränna har varit någonting återkommande den senaste tiden, kan inte riktigt klura ut vad det beror på. Allting är ju egentligen bra just nu, förutom att jag inte lyckas ”ta mig upp” – Är inne i någon riktigt låg fas där jag inte har någon ork och mitt humör är nedbonkat i golvet, försöker som vanligt att dölja det men resultatet varierar en hel del.

Mina ben har inte heller varit lugnast, har varit ganska studsigt. Sömnen har tack och lov fungerat helt ok, är i chock men det stämmer faktiskt.

Egentligen finns det inget bättre sätt att beskriva det på än denna bilden:

Ett sökande efter något som stressar upp mig inombords, känns ibland som att jag smälter och ångesten bara ökar. Kommer jag att finna det som orsakar allt?

Ibland känns det som att jag lever i en illusion, vet knappt vad som är fantasi och vad som är verklighet. Det är en daglig kamp, känner redan nu hur det börjar ångesten börjar komma inför natten, varför? Jag vet inte.

Jag älskar att ha ADHD, min Tourettes är en välsignelse, min OCD kan vara lite bekymmersam men den är ändå en del utav mig.

Alla delar i mitt pussel måste vara med för att få fram helheten, men varför måste vissa bitar vara så svåra att sätta på plats?