Äntligen har dagen kommit – Nu är jag lycklig igen

Jag har nog aldrig i hela mitt liv längtat efter något lika mycket som detta. En helt ofattbar känsla att denna dagen som låg en evighet framför oss (kändes som det för 6 veckor sedan) äntligen är här.

Vi har ett badrum

Om man jämför före och efter bilderna jag har känns det lite som att de har lyckats med uppfräschningen, eller vad säger du?

Detta är bara sex veckor sedan.

Nu är det lite annorlunda.

Imorgon kommer städfirman

Det som gör mig lite extra glad är att vi inte behöver städa och fixa till badrummet efter renoveringen,  det kommer nämligen en städfirma att göra. De kommer hit imorgon och gör iordning allting, det finns en hel del smuts därinne efter allt borrande och joxande.

Givetvis har golvet sopats, annars skulle det bli lite jobbigt.

Duschen är invigd och det var en riktigt go känsla, första gången jag lyckas känna mig ren och lukta gott hemma efter att ha gått in i det rummet. På sex veckor då alltså.

Kommer Mynklo bli snällare nu?

Nu kommer jag använda ett uttryck som jag inte använder ofta, men i vissa fall måste även jag. Mynklo har varit överjävlig och inte låtit mig sova i sängen, han vill bestraffa mig för något.

Nu när renoveringen är klar kanske jag har tillräckligt med kraft för att lyckas stå emot hans attacker, jag hoppas det iallafall. Soffan är bekväm, men jag saknar våran säng.