Chockladmassage – Två goda ting i ett och samma paket

Jag rotade runt lite på nätet och upptäckte en sak som jag tyckte var väldigt intressant, nämligen chokladmassage.

Upplevelse.com erbjuder alltså två saker som inte är helt, för vem gillar inte att bli knådad på och choklad behöver jag nog inte ens gå in på.

Själva beskrivningen av chokladmassagen är:

Är du spänd, stressad eller vill du kanske bara bli ompysslad för en stund? Unna dig en behandling där du blir insvept i en naturlig och varm choklad.

  • Bli insvept i varm choklad
  • Chokladaromen är lugnande och lyckobringande
  • Behandlingen utförs av professionella spa- och hudterapeuter

Om upplevelsen:

Du blir väl omhändertagen i en harmonisk och avkopplande miljö. Upplevelsen inleds med att din kropp torrborstas. Efter att alla döda hudceller har försvunnit är det dags att stryka ett lager varm krämig choklad över kroppen. Medan chokladens helande effekt intar din kropp får du njuta av en avslappnande helkroppsmassage.

Eftersom jag skriver en hel del om just stress och sätt att försöka kringgå den men ofta då med sätt som kanske inte är jättetrevligt utan snarare väldigt krävande och jobbigt. Då känner jag att om man kan bli av med sin stress genom detta, eller iallafall minska den då kan det helt klart vara värt ett försök.

De erbjuder även en massa andra upplevelser, kolla in dem. Du kanske hittar något som du vill ge den du håller kär på alla hjärtans dag (även om jag tycker att man inte behöver välja en dag att älska någon) som är lite annorlunda och roligt.

Kolla in deras andra erbjudanden på http://www.upplevelse.com/.