Ett av projekten närmar sig lansering – Här är första ledtråden

Jag har (som jag nämnt tidigare) en mängd projekt för mig, ett utav dem börjar äntligen att närma sig lanseringen. Det betyder att jag snart har färdigställt något, det händer inte ofta vill jag lova.

Jag och mina ADHD syskon har en tendens av att starta upp 100 olika saker för att sedan låta dem rinna ut i sanden, detta är inte en utav de gånger.

Är du sugen på en ledtråd?

För att inte avslöja allt för mycket på en gång kommer jag att ge dig en väldigt avslöjande detalj. Denna lilla detalj är helt avgörande i projektet, om du samlar på dig alla ledtrådar och sedan lyckas komma fram till vad det är, då kommer du att vinna ett pris. Om många räknar ut det, då väljer jag ut de 2 som var först.

Här är ledtråden:

K

Om du redan nu vill börja gissa, skriv inte bland kommentarerna utan skicka ett meddelande till mig istället. Det blir mycket roligare då.

Låt inte detta förstöra din helg

Det är svårt att räkna ut något efter första ledtråden.

Nu måste jag vila min hand

Problemen jag har med min hand blir inte bättre, tappar saker lite mer nu än tidigare vilket är otroligt frustrerande. Detaljarbete är inget för mig för tillfället. Film och en påse chips lockar och datorn kommer stängas av för dagen, tror jag. Risken finns att jag kommer att jobba lite till om en stund, men målet är iallafall att försöka få en lugn kväll, det som återstår av den.