Funki Models – Modellerna med det lilla extra

När man sitter i soffan och hör det  underbara ljudet av posten som dimper ner, då har man ofta en liten förväntan av att det finns någonting annat en den där sura räkningen som du väntar på.

Då ser du det, den ultimata katalogen med de mest perfekta produkterna som finns och även felfria modeller som ger nästan ger dig diarré och huvudvärk. Har alltid funderat på detta, varför ska det alltid vara med dessa  ”perfekta” anorektiska personer som ser lyckliga ut bara för att de får bära ett plagg som är bla bla bla. Du förstår hur jag tänker va?

Varför ska man lägga på ett falskt leende och plåga sig själv för att få vara modell? Nu säger jag inte att alla modeller lider och svälter sig, det finns ju faktiskt de som av naturen ser ut som många agenturer vill att de ska göra.

Funki Models är modellagenturen där alla modeller har någon sorts funktionsnedsättning, synlig eller osynlig. De förmedlar uppdrag för film, TV och fotografering. Funki Models kan delta i fokusgrupper eller djupintervjuer för att testa nya produkter eller kanske prova tillgängligheten på företagets webbplats eller i butiker.

 I Funki models är alla välkomna och man behöver varken vara snygg eller lång. Här är funktionsnedsättningen din största tillgång; Det är för den som du blir bokad som modell, även om den inte syns.
Kolla även in deras projekt coachningsverksamhet som syftar till att modellerna ska bli tryggare i sin roll och få en stärkt självkänsla. Läs om projektet på catwalkcamp.se
Jag fick en sån där varm och go känsla i magen av att vara inne på deras hemsida.