Jag såg någonting fantastiskt

Vi gnäller och försöker inte ens

Många gånger ger vi upp innan det första försöket ens har genomförts, jag är en utav dem som gjort det allt för många gånger. För en stund sedan såg jag en helt fantastisk bild på en otroligt gullig tjej som inte har några händer, men ändå ritar hon.

Att få se detta gör mig lite extra varm i magen, att få se en sådan vilja hos den lilla tjejen är helt underbart. Om man försöker föreställa sig att inte ha några händer, hur mycket skulle vi då vilja göra? Troligtvis ganska mycket, hade vi försökt mer då än vad vi gör nu?

Det är svårt att säga, men jag tror faktiskt att om vi rent logiskt inte kan hålla en penna, då kan vi ju inte rita? Men om viljan finns, då kommer man ju ofta fram till en liten lösning.

Det får mig att tänka på en sak

Vi med en funktionsnedsättning känner ibland att det är lite jobbigt. Inte enbart för att många stämplar oss som helt dumma i huvudet utan för att det faktiskt är riktigt jobbigt att vara hyperaktiv, ha tics, massa svängningar i humöret eller fokus som en guldfisk.

Det är inte enkelt, men om vi ändå försöker kan resultatet bli riktigt bra. Ta bara Rick Allen (trummis i Def Leppard) som exempel, han förlorade en arm men spelar ändå trummor.
Finns viljan, den där starka viljan då kan man faktiskt uträtta ganska mycket.

Jag tänker ofta på funktionsnedsatta superhjältar, dessa två är superhjältar i mina ögon (Man behöver inte stoppa ett bankrån för att få den titeln utav mig) och passar in där med Pelle Sandstrak och många andra.