Jag vill verkligen berätta – Nu sätts tålamodet på prov, igen

Jag har som sagt en hel del projekt för mig, det är ingen hemlighet. Har alltid varit ganska aktiv med diverse saker, nu är det relativt mycket på gång och jag kanske måste vänta ett par veckor till innan jag kan lansera mitt 100% egna projekt.

Även fast jag är väldigt otålig känner jag en stor tacksamhet och glädje till att få vara med i några andra hemligheter som kommer att visas nu snart, kanske inom en vecka om turen finns där.

Helgen kommer bestå av vila och arbete

Då jag är inne i en sömnrubbad fas är jag konstant trött, därför är jag lite extra glad nu när det är helt och jag får sova hur länge som helst egentligen. Jag kommer att färdigställa ett par saker i helgen och det är jag väldigt glad för, (att jag kommer starta upp 20 grejer till när dessa är klara är en helt annan sak) för det innebär att fokus kommer att kunna läggas på familjen, bara att få vara tillsammans med dem utan att egentligen göra något är väldigt värdefullt för mig.

Nu är det snart dags för en liten fredagsfilm innan sömnens intågande.

Trevlig fredag på dig.