Musten utsugen, resten kvar men först ”semester”

Detta eländiga stambyte, hur kan det ta 6 veckor? Jag kan verkligen inte förstå det. Nu har det gått nästan 4 sedan starten vilket betyder att vi har 2 veckor kvar i eländet. Hur ska man stå ut egentligen?

Jag har löst det, mina föräldrar åker till Lanzarote imorgon och de behöver passande nog en hundvakt under denna vecka. Det ska bli otroligt underbart att få passa deras hem och badrum. Detta skall nyttjas av rang vill jag lova.

 De elaka byggarbetarna retas

Under de veckor som har gått har det tillkommit lite lådor i hallen, inget speciellt egentligen bara kakel och sådant som jag inte bryr mig speciellt mycket om. Häromdagen kom däremot den mest elaka hallplaceringsmojäng någonsin.

Mitt tålamod blev inte bättre av att se detta i hallen.

Det finns endast två fördelar med stambytet

Men det finns ännu flera nackdelar. Hyran kommer stig med runt 500 kronor per månad, men det är bara pengar och jag bryr mig inte speciellt mycket om sådant. Fördelarna som finns är att vårat badrum kommer att bli väldigt fint. Äntligen försvinner det hemska badkaret och en go och fin dusch kommer att sättas in.

Den andra fördelen är att fobin för offentliga toaletter minskar. Jag klarar fortfarande inte av att göra vissa saker där, det lyckas jag dock med på jobbet vilket är otroligt stort för mig.

Efter våran ”semestervecka”  är det endast en vecka kvar tills slutresultatet är nått, då kanske man kan få sova ordentligt på natten utan att behöva oroa sig för allt och ingenting.