Challenge accepted – Kommer du att klara det?

En person som jag börjar tycka mer och mer om brukar ha relativt intressanta dialoger med mig, idag sa han till mig (efter att ha läst bloggen några gånger) att innan sommaren ska han ha lyckats få min självkänsla att bli bättre.

Jag blev väldigt glad när han började prata om detta och fick en liten ide. Du har väl hört talas om ”Pay it forward”? Kortfattat kan man säga att du hjälper mig och jag hjälper någon annan.

Alltså, det handlar om att man ska göra någonting för någon annan, utan att egentligen få någon egen vinning i det hela. Det kan vara i princip vad som helst, bara man gör något för en medmänniska.

Kolla trailern för filmen ”Pay it forward”

Eftersom min kära läsare ska jobba på att bättra på min självkänsla, då vill jag göra något för någon annan. Vet inte vem eller vad jag ska göra än, men det kommer. Jag vill bara be dig att göra samma sak, inte för mig utan för någon annan.

Det är en härlig känsla att hjälpa någon och det är något som vi alla bör göra mer. Ingen kan göra allt, men alla kan göra något.