Croodarna och social fobi – En bra kombination

Jag har länge velat gå på bio med min dotter, har saknat kraften till att göra det. Jag har varit på bio utan henne, med vänner flera gånger men då har jag inte varit tvungen att gå in i papparollen, alltså då man behöver fokusera på sitt barn och inte sig själv.

Idag överraskade jag Julia med en pappa-dotterdag, började med att vi åkte iväg och tvättade bilen på maxibiltvätt. Bara det är ett äventyr för oss båda.

Efter detta gick vi på bio, Croodarna (fantastisk film) i  3D var det som vankades. Julia har sedan hon såg reklamen med ”bältet” som säger ”dada daaaaaah” skrattat sig halvtokig och sagt att vi måste se den.

Croodarna, en fantastisk film

Jag satt med Julia på min vänstersida, till höger var det andra som satt. Jag kunde inte sitta upprätt under filmen utan satt mer som ett slash (/)vilket inte var speciellt bekvämt med helt klart uthärdligt.

 Film mat och kakor

När filmen var slut tog vi en tur till Burger king, det är lite häftigare att sitta där inne och äta än att åka genom en tråkig ”drive through” för att sedan sitta hemma och äta. Efter vårat lilla äventyr med biltvätt, bio och supermat drog vi vidare till våran lilla butik och köpte kakor. Vi tyckte att Saga behövde få i sig lite fika eftersom vi hade fått lyxa till det med allt annat.

Nu är kvällen här, jag är helt slutkörd. Kroppen är orolig som den alltid blir efter några timmar av socialt samspel. Jag är helnöjd med detta, att få några timmar ensamtid med sin dotter är något helt fantastiskt. Hon är snart 6 år och nu när hon ändå vill vara med sin pappa tänker jag nyttja detta till fullo då det inte finns någon mer underbar känsla än att vara pappa till en ängel.