Du är en utav stjärnorna på himmelen – Jag saknar dig C

Idag när jag och Julia var ute för att köpa lördagsgodis berättade hon en sak för mig, och det var att Cocos är en utav stjärnorna där uppe sa hon och pekade uppåt. Det gjorde mig lite glad, har inte tänkt speciellt mycket på Cocos det senaste och när Julia pratade glatt om henne då kändes det nästan som att hon tittade ner på oss.

I Maj är det ett år sedan vi fick ta bort henne, har inte varit vid hennes grav speciellt mycket det senaste, tror att jag fortfarande förtränger det.

Jag är tacksam för tiden jag fick med henne och kommer aldrig någonsin att glömma denna vackra vovve. Det är svårt att kolla på Bolt, det finns ju vissa likheter mellan dem.

Det är helt sjukt hur mycket en hund kan påverka, att jag aldrig mer kommer att få se hennes skyldiga blick när hon gjort något dumt eller när hon och jag brukade gömma Sagas snusdosa. Det var lite sådana saker vi höll på med, en lite udda relation där vi var sura och hatade varandra samtidigt som vi var de bästa vännerna.

Busig fin och go, det var du det Cocos. Känner mig lite sentimental idag, men det får man göra.

Tack för åren vi fick tillsammans Cocos, jag kommer aldrig att glömma dig. Nu får du dricka hur mycket jordgubbssaft du vill, med eller utan sugrör.