Egengjord psykofarmaka innebär mer behagliga biverkningar

De som inte vill gå till läkaren och be om de antidepressiva mediciner som erbjuds brukar försöka att självmedicinera, det kan vara allt ifrån överkonsumtion utav alkohol, knark eller annat som kan vara skadligt för dig.

Det finns dock en variant som fungerar lite bättre än de tidigare nämnda alternativen, nämligen chokladbollar och allt möjligt annat slisk. Jag är inne i en period just nu där ingenting alls är positivt och det enda som jag kan trycka i mig med gott samvete är flöt och socker.

Eftersom ”jag är mellan piller” finns det inte speciellt mycket att välja mellan då depressioner tar knäcken på den tuffaste och någonting måste lindra skiten, om än bara för en stund.

Mat får mig att må illa

Dock inte på grund utav matlagningen utan snarare för att jag är totalt less på att äta, men ändå är ätandet något som ökar för tillfället. Nu är det som det är, bara att gilla läget. Våren är på intågande och snart fyller jag år, då borde väl ändå någonting positivt komma?

Nu kopplar jag ner för ikväll, har ingen ork eller lust till någonting alls. Hoppas att jag kan få sova inatt, annars känns det som att jag kommer bli ännu mera negativt imorgon och det behövs verkligen inte. Nu behövs en solstråle, kan du ge mig en?