En glad läsare gladde mig gladeligen – Humöret blev glatt efter detta

Jag är som du kanske märker inne i en lite mera dyster period, det syns tydligt här på bloggen och ännu tydligare på mig som person vilket är en självklarhet. Idag på jobbet kom posten dit på sin andra dagliga tur och jag pratade lite med (”postis P” som jag brukar kalla honom) som vanligt. Han berättade om ett inlägg som lästes på min blogg utav honom, han verkade blivit berörd utav det.

Inlägget det handlade om var Trevligt avslut på arbetsveckan där jag skrev lite allmänt om dagen, inget speciellt alls egentligen. Han fastande dock för en bit.

Nu är jag hemma igen efter att ha varit och hjälpt en kompis med sin nyinköpta dator, kändes bra och han uppskattade hjälpen vilket gjorde att jag inte kände mig helt hopplös.

Han frågade mig ifall jag känner på det viset, att jag är hopplös. Jag kan helt ärligt säga, ja jämt och ständigt.

Min självbild är inte vad den borde vara

Jag har alltid haft en dålig självbild, min ADHD, Tourettes och OCD blandat med alla de depressioner jag haft har inte gjort det lättare vill jag lova. Att vara hyperaktiv med koncentrationsspann som en påtänd filbunke är ingen höjdare samtidigt som man ticsar och sina tvång. Blanda detta med att må riktigt dåligt psykiskt gör det hela ännu jobbigare.

Det har varit på detta vis i hela mitt liv och jag är ”van” eller vad man nu kan kalla det, låter inte det påverka mig utåt speciellt mycket längre. Spel för galleriet som man brukar säga.

En glad läsare gladde mig gladeligen – Humöret blev glatt efter detta

”Postis P” sa en del saker som gjorde mig lite varm i magen. Det handlade om att jag utstrålar något positivt och att man blir glad när jag är med på ett ungefär. Det gjorde min dag vill jag lova.

Att få höra en sådan sak av honom, eller utav någon egentligen gör att jag växer som person och känner mig faktiskt lite mindre värdelös. En kommentar kan både hjälpa och stjälpa, den idag hjälpte. Väldigt mycket.