Glad påsk till er alla

Nu är det påsk, skattjakten här hemma avslutades med ett fint påskägg som Julia hittade alldeles själv efter att ha letat hela morgonen. Det är väldigt mycket som lockar med påsken, en utav de saker jag ser fram emot mest idag är maten. Svineribbe hos ett par goda vänner, det är en riktig höjdare.

Sen att min pappa fyller 65 år idag är ju en helt annan sak, ser givetvis fram emot att träffa honom en sväng.

Jag önskar er alla en fantastisk påsk, hoppas även att ni får mycket kagknip imorgon det är nämligen ett bevis på att man har ätit för mycket gott idag och det får man ju faktiskt göra.

Avslutar detta med ett fint påskcitat ala Dag-Otto

Äntligen Påsk å alla ooliga påskleka som vi buuka leka: Smyga på ägg, måla höns, gissa kycklig, hoppa filt å kasta kalkon. Nä vi va baan så klädde vi ut oss till olika foodon å gick unt å tiggde bensin. Hääliga tide… Glad påsk!!!