Hipp hipp hurra – Grattis gumman på din 1 års dag

Det har hänt mycket sen vi fick hem denna lilla vovven, det började som vilken odrägligt söta valp som helst fram till att bli en vacker tik som är helt underbar. När vi fick ta bort Cocos visste jag inte vad jag skulle ta mig till, smärtan var total.

Det fanns inte en plan i världen på att skaffa en ny hund men det blev inte riktigt på det viset. Jag hämtade hem Phoenix i hemlighet, ville överraska Saga med hennes drömhund (Schäfer, Husky, Jämthund) och lyckades göra henne väldigt glad.

Nu börjat valpa av dig lite mer och börjat bli en såndär tokig unghund men ett visst beteende (precis som det ska vara) och jag är mer än glad att jag hämtade hem dig. Du passasr in perfekt i våran lilla familj och du är den perfekta storasystern till Alice,

Du är frisk i kroppen, tokig i huvudet och allt det där andra som gör dig till den där speciella vovven. En utav de sakerna jag älskar mest med dig är att du äter långsamt, du har aldrig blivit stressad.

Ser fram emot våren när du och jag ska sätta tänderna i kransmossen och träna bort vinterhullet.

Grattis gumman.