Hipp hipp hurra – Idag är det min dag

Jag har haft en lugn och fin födelsedag idag, ingenting inplanerat varesig kalas eller något annat. Känner att det inte finns någon anledning till att fira mig, speciellt inte när det inte handlar om att fylla jämnt.

Att vara med min familj och göra det vi själva har känt för har varit det enda som har räknats idag, även fast vi i princip har varit hemma hela dagen och kollat film eller bara suttit och tjötat, det kan vara rätt gött att göra det ibland med.

Ny ålder ny möjlighet

Eftersom jag nu är ett år äldre än igår, (du förstår hur jag menar) bör även visheten ha ökat, just därför tänker jag använda detta på ett sätt som jag inte gjort förut.

Min nya ålder innebär att:

  • Jag behöver inga mediciner för att leva
  • Fokusera på min familj och mig själv
  • Tänk med hjärnan och hjärtat istället för bara hjärtat
  • ADHD, Tourettes och OCD är en del utav mig. Gör det bästa utav detta.

Jag måste ändra mitt tankesätt, för även om mitt tidigare sätt att tänka har fungerat måste jag skaffa ett nytt. Livet handlar ju inte bara om att det ska fungera, det är givetvis en stor fördel men man kan alltid försöka göra något för att få en bättre livskvalitet.

Ett utav vårat gemensamma mål är att hitta ett nytt boende, någonstans där det finns natur istället för asfalt. Det borde väl inte vara en omöjlighet att hitta?

Nu är det dags att sova, inatt ska jag försöka sova i vårat sovrum vilket jag verkligen vill men inte har fått pga att Mynklo har varit lite jobbig det senaste. Ny vecka imorgon, även då nya möjligheter.