Idag ställer jag en fråga – Har du svaret på den?

Illamående, ingen matlust och stressmage kombinerat med halsbränna

Det är min vardag, har inte lyckats räkna ut vad det kan vara än. Kan det vara stressrelaterat eller något annat?

Många jag pratar med lider utav magkatarr, det har jag haft problem med sedan jag gick i mellanstadiet och det kanske ”bara” är det som håller på och spökar. Min fråga till dig, känner du igen dig i detta?

  • Illamående
  • Ingen matlust
  • Stressmage
  • Halsbränna
  • Inga hungerkänslor
  • Konstant deprimerad
  • Mardrömmar

Jag försöker luska i detta lite mer och vill gärna höra dina tankar, du kanske lyckas lösa detta direkt för mig och då blir det enklare att hjälpa andra.

Det hade varit skönt att få ordning på magen

Det har strulat med den allt för länge, märks troligtvis här på bloggen. När allt sätter igång och jag hamnar i mina ”mindre bra” perioder då blir det väldigt svårt att vara uppmuntrande och positivt, jag försöker dock.

Jag hoppas du har tålamod med mig, har massor kvar att berätta.