Jag började leva för 7 år sedan idag – Tack Saga

Jag hade gett upp hoppet, mitt liv skulle levas ensam. Det fanns ingen som ville dela sitt liv med mig, att vara ämnad för olycka och sorg var det jag trodde var meningen för mig. Sen hände det omöjliga, jag träffade en ängel.

Idag är det 7 år sedan jag träffade ”the love of my life”, det var då jag började leva. Det som hon gett mig under våra 7 år tillsammans är något jag aldrig någonsin kommer kunna beskriva med ord för det är ofantligt stort. Saga lagade mig när jag var trasig, lappade ihop mig till en del som inte längre var splittrad.

En tårta var allt vi firade med idag. När jag satt här i soffan med tårtan framför mig, våran dotter mitt emellan oss och dig snett emot mig samtidigt som en utav våra hundar värmde mina kalla fötter med sin goa päls. Då kunde jag inte annat än att känna fullkomlig lycka, en tårta var verkligen det enda för allt annat fanns redan i rummet. Mina änglar, min familj.

Jag trodde aldrig att något lika underbart skulle få finnas hos mig. Min alldeles egna familj, bara min där det enda vi gör hela tiden är älska varandra. Hade det inte varit för er, mina änglar då skulle de forna spillrorna enbart vara damm idag.

Tack Saga för att du finns, och tack för allt du ger mig.

Jag älskar dig.