Jag driver mig själv till vansinne, även omgivningen blir drabbad utav mig idag

Ibland, eller rättare sagt relativt ofta kommer de dagar då Jag driver mig själv till vansinne, även omgivningen blir drabbad utav mig. Det är fruktansvärt frustrerande att inte kunna slappna av eller bete sig.

Jag skriker inom mig och får huvudvärk av alla försök till att hålla mig ”jämn” men det går inte, om jag lyckas dra ner på den höga halten hyperaktivitet som finns inom mig ökar ticsen istället vilket gör mig helt galen.

Jag vill bara kunna sitta och ha en normal konversation utan att se ”J.D” som dinglar med benen i en brun pappkarton när han leker mexikansk äppeltjuv.

Mina projekt blir lidande av att jag inte kan fokusera

Jag har många projekt, det vet du nog vid det här laget, ett utav dem är till 95% färdigt nu vilket är otroligt skönt. Problemet är bara att de delar jag har kvar att fixa är väldigt svårt att göra eftersom jag är väldigt ljudkänslig och stressen som den medför.

Jag vet att inom ett par dagar är detta färdigt och jag kan då fokusera på ett par andra projekt och försöka färdigställa dem. Det kommer bli lättare när jag får hem mina anpassade hörselproppar, om remissen som skickades iväg blir beviljad vill säga.

Snart får du se vad jag har jobbat med

Nu är det snart dags för lanseringen av ett av projekten, jag nämner det inte vid namn än då det är hemligt just nu. Men nu är det nära, väldigt nära. Jag hoppas att du kommer hjälpa mig att sprida detta.

Nu ska jag försöka ägna en timma åt att varva ner, sen kan jag nog få sova.