Min kusin är med på tv ikväll – Kolla in det

Jag blev lite chockad när jag såg att min kusin skulle vara med i fuskbyggarna, hade ingen aning om att han och Emma hade problem med sitt hus. Tyvärr är detta för att vi inte har någon vidare relation (vilket är tråkigt) men ändå, min kusin är med i tv4.

Kolla in Fuskbyggarna ikväll och håll tummarna tillsammans med mig att det ska lösa sig med deras problem.

Min kusin är med på tv ikväll

Detta är ett fantastiskt program

Förutom att Martin Timell är en utav mina favoriter är ju hela denna programide väldigt bra, (Jag vet, det finns många liknande program) tycker väldigt mycket om när andra får hjälp med något de har svårt med, det spelar ingen roll om det handlar om Anna Skipper i ”Du är vad du äter” eller ”Lyxfällan” för det handlar om att hjälpa andra även om det ibland vinklas lite konstigt i programmen för att få personerna att framstå som fullkomliga idioter.

Ikväll ska ”Lyxfällan” handla om en familj som tydligen tar pizza på avbetalning, det låter väldigt konstigt och jag hoppas verkligen att detta inte stämmer men om det är sant, då behöver dessa personer hjälp med att prioritera och tänka rätt.

Toppenprogram, jag älskar verkligen dem. ”Extreme home makeover” är ett annat, där finns även min ADHD-broder Ty Pennington med som programledare/fixare. De är dock lite mer extrema vilket titeln redan avslöjar.

Vilket utav dessa program är din favorit?

  • Fuskbyggarna
  • Extreme home makeover
  • Lyxfällan
  • Du är vad du äter