När fick du din diagnos och upplever du någon förbättring med din livskvalitet efter den?

Jag passade inte in, en rätt uttjatad klyscha – Men det stämde väldigt väl, jag lyckades inte en enda gång i mitt liv under mina då 28 år fatta varför saker och ting blev som de blev. Det kaos som fanns i mitt huvud, armar som sprattlade och mina ben som var lika aktiva som käften på mig.

Den ångest som hade funnits i mig sedan tidiga barnsben hade jag vant mig vid och brydde mig inte speciellt mycket då den enda känslan som hela tiden fanns inom mig var obehag och sorg, även känslan av saknad fanns där och den var nog värst av allt.

Efter flera år utav sjukskrivningar och medicinering fick jag äntligen en möjlighet till att reda ut vad som krånglade för mig, resultatet utav det hela var.

Otroligt kortfattat, vill inte upprepa mer än nödvändigt

Jag brukar upprepa mig själv en hel del, det är ofta för min egen skull och inte för att jag tror att alla andra har ett otroligt dåligt minne. Det handlar om min osäkerhet och vilja till att få andra att le. Vet jag att en story fungerar, då vill jag gärna säga den igen för att kunna få samma reaktion. Men det är lite som med spel, du behöver ganska snabbt öka insatsen för att få den dos utav välbehag som du behöver.

Efter att jag fick mina diagnoser föll allt på plats, eller ja en hel del utav det. Nu är jag medveten om vad som ”felas” och efter några år med viss KBT och andra behandlingar har jag även lärt mig hantera detta på ett otroligt mycket bättre sätt än tidigare.

Nu ägnar jag all ledig tid åt att hjälpa andra, för det är vad jag brinner för. Jag vill dela med mig utav mina kunskaper och erfarenheter för att hjälpa dig.

När fick du din diagnos och upplever du någon förbättring med din livskvalitet efter den?

Mitt liv vände, till det bättre. Hur gick det till för dig? Vad har varit positivt och negativt efter att du fick din diagnos? Om inte du har någon, då har du troligtvis en vän eller en familjemedlem som har det och då kan du gärna dela med dig utav dina tankar.