Trevligt avslut på arbetsveckan

Har haft en riktigt tung vecka, sömnen har strulat väldigt mycket och mardrömmarna har lekt rövare med mig precis som de brukar. Även fast jag är helt slutpumpad och utmattad just nu känner jag mig riktigt nöjd med min egen prestation under veckan. Har fått en hel del gjort och det känns otroligt bra att jag har klarat av det även fast sömnen har uteblivit, eller ja en stor del av den har uteblivit.

Trevlig avslut på kvällen

Nu är jag hemma igen efter att ha varit och hjälpt en kompis med sin nyinköpta dator, kändes bra och han uppskattade hjälpen vilket gjorde att jag inte kände mig helt hopplös.

Helgen ska bli lugn, ägnas åt familjen och vila, det finns inga planer till något annat (eller ja, något nörderi lär jag nog syssla med) än det.

Imorgon ska jag äntligen få sova ut, det ser jag fram emot.