WWFearth hour – Släck för en ljusare framtid

En timma, det är allt som krävs utav dig idag. Släck ljuset lördagen 23 mars kl 20.30. Tanken bakom ”Earth hour” är att världens beslutsfattare ska ta miljöfrågorna på större allvar.

Förra året släckte varannan svensk ljuset tillsammans med hundratals miljoner människor över hela våran jord.

Tourettebloggen.se kämpar hårt för vår miljö

Ett utav mina projekt handlar om miljö, vår miljö. Många tänker att det inte finns någonting BARA JAG kan göra, det finns visst något just du kan ta tag i.

Det handlar om att vi alla måste ändra uppfattning om saker och ting, om  vi slutar tro att en enda person inte kan göra en skillnad då blir det heller ingen förändring. Om alla istället tänker att jag kan göra något, då blir det väldigt mycket större än om vi tänker tvärtom. Inte speciellt komplicerat.

Det miljöprojektet som kommer att lanseras nu snart handlar inte enbart om miljö men detta har en otroligt stor del i projektet att göra. Nu tickar klockan, snart är den 20:30. Då släcker vi ner och se nu till att bli lite nyfiken på detta projektet som väldigt snart kommer att lanseras.