Blondinbella är gravid

Blondinbella är gravid

För ett tag sedan skrev jag om Blondinbella (Isabella Löwengrip), Sveriges största ADHD bloggare kan man kanske kalla henne. Eller ja, hennes blogg handlar ju inte om ADHD utan om en hel del annat. Jag brukar rota runt och kolla lite allt möjligt bland bloggar och sådant, ibland hittar man en glad nyhet och idag är just en sån dag.

Blondinbella och hennes sambo Odd väntar barn

Jag gillar faktiskt hennes blogg, läser den inte speciellt flitigt längre men jag brukar kolla in då och då. Det jag gillar med henne är att hon känns väldigt naturlig vilket är riktigt bra när man är en offentlig person som har många yngre läsare.

Hon är givetvis inte felfri men jag anser att utav de större bloggarna som finns är hon den på min topp 10 lista över bloggare som man faktiskt kan se upp till. Mycket vettigt skriver hon. Nu handlar detta då inte om hennes blogg utan om att hon är gravid.

Detta glädjer mig otroligt mycket, är ju själv förälder och vet vilken välsignelse det är att ha ett barn att ta hand om.

Jag önskar henne och Odd all lycka.

Blondinbella och ADHD

Jag väljer att skriva om henne och just det faktum att hon har ADHD enbart för att du ska få se att man inte är misslyckad bara för att man ”lider” av en funktionsnedsättning. Just Blondinbella är en person som har många järn i elden, skriver inte bara på sin blogg utan är även företagare.

Då det händer mycket i hennes liv hela tiden och allt verkar vara väldigt hektiskt då finns det lite extra energi och kämparglöd i henne som tar henne igenom det tuffa och får fram bra resultat. Man blir alltså inte misslyckad efter en diagnos, oavsett om det är ADHD, Tourettes eller någon annan form utav NPF.