Effekten utav concerta uteblir – Vad är fel?

Jag har använt concerta ett litet tag nu, utav erfarenhet vet jag att man ska låta mediciner ”gro” ett tag innan det går att förvänta någon effekt. Utav alla mediciner jag har ätit tidigare har det ändå blivit någon form utav reaktion, positiv eller negativ. Nu händer absolut ingenting alls.

Effekten utav concerta uteblir – Vad är fel?

Jag har försökt experimentera lite, försöka komma på något sätt att förstärka effekten utan att ta fler piller. Jag har lyckats tror jag, energidricka.  Om jag tar concerta och dricker ett par energidrickor, då känner jag mig faktiskt mer hamonisk och stabil.

Jag antar att det kan vara en ganska stor placebo effekt utav det där, men ändå. Det händer någonting.

Effekten utav concerta uteblir - Vad är fel?Vi med ADHD är ju välsignade med ett otroligt bra tålamod och kan lätt stå ut med tanken av att knapra piller ett tag utan att få den effekt som som eftersökes. Detta skriver jag med ofantligt mycket sarkasm, för det är helt outhärdligt.

Jag har en telefontid med min läkare nu snart, han kommer troligtvis säga åt mig att öka dosen vilket jag mer än gärna gör. Det finns ju ändå en anledning till att jag begärde just concerta. Jag behöver dem.

Tourettebloggen.se 2.0 landar under helgen

Den nya layouten kommer under helgen, sitter och pillar med de sista detaljerna i temat. Jag ser fram emot att färdigställa allt, vill gärna visa hur det ska se ut för dig. Det måste verkligen vara färdigt, vill inte ha en naken blogg.