Första april bjuder på skratt – Har du blivit lurad idag?

En dag som denna kan bjuda på en hel del skratt, en del förvirring brukar denna dag även bjuda på. Jag har tack och lov varit för smart och lyckats klura ut de försök till lurendrejeri som har drabbat mig.

Jag såg en fantastisk bild, den passade in ganska bra idag tycker jag.

Det är viktigt att man inte alltid går på den där niten man lätt kan göra när man står där framför spegeln och kroppen dansar lambada och den klassiska cirkus melodin spelas upp i huvudet.

Första april bjuder på skratt – Har du blivit lurad idag?

Är det någon som har lyckats lura dig idag? Eller har du som jag lyckats med att genomskåda alla de tappra försök som många gör?

Som du säkert vet är jag en hundmänniska, tycker väldigt mycket om den personlighet och mentalitet som finns hos många jyckar. Igår var jag hos mina föräldrar och fick se en video som faktiskt fick mig att le en hel del (det händer inte allt för ofta att jag ler på riktigt) – Jag vet dock inte vad som är roligast med videon, hunden eller han som filmar.

Nu ska jag försöka mig på att kurera denna förkylningsliknande sak som jag åkte på i torsdags, kunde inte ta mig ur sängen på morgonen, var totalt matt och kände mig inte speciellt bra. Denna långhelg har varit toppen då jag har försökt att ta det lugnt, men det är ändå något kvar.

Mivitotal och soffläge – Ta hand om dig.